Uncategorized

Tien op een rij

Er wordt weer tikkertje gespeeld in blogland. Ik zag hier en daar al lijstjes van tien dingen opduiken en zelf werd ik blijkbaar ook getagd door Ollie & Wallie. Dus… Hier gaan we dan.

 1. Ik bak heel graag, maar probeer het binnen te perken te houden, vooral omdat ik ook graag snoep. Goed kunnen bakken en graag snoepen is de slechtste combinatie ooit. Vandaar dus dat ik dus gewoon niet begin aan cupcakes uitvoerig decoreren met suikerpasta. Dat zou fataal zijn. Dan word ik gegarandeerd zo iemand die ze met een kraan uit het bed moeten komen hijsen.
 2. Ik heb problemen met dingen af maken. De eerste 90% van het proces doe ik met veel plezier en de laatste 10% slaag ik tilt, waardoor dingen niet afgewerkt worden. Vraag me niet waarom ik dat doe. Het is gewoon een zeer slechte eigenschap waaraan gewerkt wordt.
 3. Mijn mama zei vroeger altijd: “Kathleen, gij gaat later een kuisvrouw nodig hebben,”. En jawel, daarin heeft ze volledig gelijk. Ik haat huishouden en een kuisvrouw zou inderdaad al eens van pas komen.
 4. Soms wil ik gillend weglopen en me ergens verstoppen als ik weer het bericht krijg dat een vriend/vriendin/fijne kennis zwanger is/een huis heeft gekocht/gaat trouwen. In mijn hoofd ben ik nog altijd zestien. Zulk nieuws brengt me dan even terug naar de realiteit dat ik eigenlijk zesentwintig ben en zoals altijd kilometers achterloop op de rest.
 5. Vers geperst appelsiensap is goddelijk.
 6. Als je naar mijn Blogger profiel gaat, dan kan je zien dat dat is aangemaakt in maart 2002. Take that, bitches! πŸ˜›
 7. Ik ga straks een glaasje vers geperst appelsiensap drinken, denk ik.
 8. Mijn faalangst en tekort aan zelfvertrouwen werk ik weg door gewoon dingen te doen die me angst in boezemen. Zelfstandige in bijberoep worden bijvoorbeeld. Adem in. Adem uit. Adem in. Adem uit. Het is niet de meest geweldige techniek, maar hey, het is beter dan weg te kruipen in een hoekje en nooit iets te doen.
 9. Er is al vaak over mij gezegd geweest dat ik een highly sensitive person ben en ik denk dat dat wel eens zou kunnen kloppen.
 10. Een goed, warm bad of een douche kan wonderen verrichten.

Plutomeisje, Lilith en De Slechtste Blogster Ever mogen ook werk maken van een lijstje van tien dingen over zichzelf.

You Might Also Like

 • Ellie

  Ben jij misschien mijn verloren tweelingzus? Dan wel degene mΓ©t schrijftalent…?

  Ik ga dan nu maar een taart bakken, want heb uw punt 4 3x voorgehad in 1 week tijd. πŸ™

 • Esther

  Ik ben je hele blog aan het lezen (want ik ben pas begonnen met een heel klein beetje naaien) en ik vermaak me heel erg. Je kunt leuk schrijven!

 • lilith

  Maat, de eerste vier zijn helemaal ik. Tien ook. Net als acht. πŸ™‚ En count me in!

 • la merlette blanche

  Haha, puntje 1, zo herkenbaar πŸ™‚ Gelukkig deel ik ook heel graag, dus het risico op fataal aflopen van het bakplezier is toch een beetje ingeperkt…
  En dju, nu heb ik ook zin in vers geperst appelsiensap… Maar we hebben geen appelsienen liggen… πŸ™

 • Flexje

  Haha… ik zal vanaf nu mijne trouwring afdoen op leuvens stiksel… :p lol!
  En dan ga ik nu nog wat proberen af te werken! πŸ˜‰

  Tot morgen he… :p

 • Inge

  Haha, zo grappig, en hoe herkenbaar! Alleen zou ik nog mogen werken aan dat puntje 8… Misschien lukt het wel met simpelweg in en uit te ademen. πŸ˜‰
  Veel succes nog eens met je webshop, je website ziet er geweldig uit! En als er eens stress is, doet inderdaad zo’n douche wonderen. πŸ™‚

 • Kir

  laps, dus moet ik nu nog eens bloggen. Ik zal mijn best doen, maar ook ik heb last van puntje 2. In mijn hoofd schrijf ik duizenden postjes (90%) maar ze uittippen en op save duwen (10%), dat lukt hier maar niet.

 • lilith kreeg een stokje | Tales from the Crib

  […] Stokjes, zij die ze niet kennen hebben de gouden dagen van de blogosfeer gemist, zeg ik. Vroeger smeten wij namelijk constant met stokjes van blog naar blog, omdat we dan konden meelopen met de bende en niet zelf onderwerpen moesten bedenken. Daarna raakten de stokjes een tijdje in onmin, maar nu ik zelf weer elke dag een onderwerp moet bedenken van mezelf grijp ik het met beide handjes vast. Bedankt, verbeelding.org! […]

 • Pin It on Pinterest