12.04.2012

Van Katoen!

Voor wie nog geen plannen heeft dit weekend: komende zaterdag kan je in het MIAT in Gent terecht voor Van Katoen. Je kan er allerlei handgemaakt leuks kopen, Mme ZsaZsa in het echt ontmoeten, lekkere taartjes en cupcakes eten bij de stand van Julie’s House, meedoen aan een ninja-zoektocht en supporteren voor de tientallen naaisters die gaan marathon-naaien! Het volledige overzicht van wat er allemaal te beleven valt, kan je hier bekijken.

Ik ben alvast van de partij, maar jullie komen toch ook hé?

2 reacties op “Van Katoen!

  1. Ik zie u daar wel ergens he! :p


Over Kathleen

29. Woont ergens tussen Leuven en Brussel. Creatief geval. Geeft overdag voornamelijk websites grafisch vorm bij Statik. 's Avonds prutst ze met stofjes, naaimasjienes, papier, inkt,... op haar knutselkamertje. Ze verkoopt al dit zelfgemaakt leuks in haar webshop Fanny&Laura. Meer?